Nattregnets Star-Lord

Såld!

hane
Född: 27 feb 2018
Svartspotted N 24
mor: Mumindalens Butterfly
far: Sparklerpride Loved Au boy

Star-Lord är såld och bor nu hos familjen Hessel med sin bror Groot!


Star-Lord är en stor pojke, störst i kullen, men är också den snällaste. Han har stora tassar, svarta trampdynor, mörkt nosläder och ljus päls med stora rödbruna rosetter som har mörka ramar hela vägen runt. Mönstret på hans rygg är magiskt vackert och han har inga hela ränder ner över bröstkorgen. Hans breda huvud ger honom ett lite nalleliknande utseende och han sitter gärna och tittar på en med sin söta blick. Med tanke på hans gener kommer hans ögon antagligen bli gröna och vi förväntar oss att hans öron kommer bli små, enligt standarden. 

Star-Lord är till salu som kastrat till någon med stort hjärta och mycket kärlek. Det får gärna finnas en snäll kattkompis i hushållet, då han är van vid att leka med både stora och små katter och har mycket energi att förbränna om dagarna.

Alla våra kattungar är naturligtvis fria beträffande de vanligaste genetiska åkommorna för bengaler, PRA-b och PKDef, samt att båda föräldrarna HCM-scannas regelbundet. De levereras avmaskade, vaccinerade, kastrerade och chippade, med stamtavla från Tica.

Kontakta oss för ytterligare info eller om ni är intresserade av att komma och hälsa på oss och våra katter.

 

 
 

Foton av Familjen Hessel:


Se också: 

Groot, hane, n 24 33

Groot, hane, n 24 33

 
Rocket Raccoon, hane, n 24 33

Rocket Raccoon, hane, n 24 33

 
Nebula, hona, n 24

Nebula, hona, n 24